Jack Links Hovězí sušené maso Beef Jerky Original, 60 g
Kód: 6944Související produkty
Detailní popis produktu
Jack Links Hovězí sušené maso Beef Jerky Original
Sušené hovězí maso s 39% podílem bílkovin a nízkým obsahem tuku
Beef Jerky je sušené hovězí maso (100%) s nízkým obsahem tuku (max. 4%) a vysokým podílem bílkovin - až 39%, což z něj dělá výborný a zdravý snack z prémiového hovězího masa tenderloin. Snack je vhodný k přímé konzumaci, a dokonce je i součástí ,,survival kit-u" mnoha ozbrojených složek. Toto 70-gramové balení je vyrobeno z prémiového hovězího masa se zachováním přirozených a původních nutričních hodnot. Sušené maso od výrobce Jack Link's je číslo 1 v segmentu zdravých masných snacků v USA. Společnost Jacka Linka byla založena v roce 1885 a dnes vyrábí přes 100 druhů masných snacků a působí ve více než 40 zemích.
Hlavní výhody
- 100% sušené maso z prémiového hovězího masa tenderloin
- maso je jemně předvařené a potom pomalu sušené vzduchem
- je kořeněné vybranými kořeními podle rodinného receptu Jacka Linka
- zdravý snack vhodný k přímé konzumaci
- má vysoký podíl bílkovin (až 39%)
- má nízký obsah tuku (max. 4%)
- je v praktickém balení
- má dlouhou trvanlivost (až 12 měsíců)
- je skladovatelné při pokojové teplotě
Složení
hovězí maso, cukr, mořská sůl, sušená sójová omáčka [(pšenice, sójové boby, sůl), maltodextrin], hydrolyzovaný kukuřičný protein, kvasnicový extrakt, konzervační sůl (sůl, konzervant (dusitan sodný)), česnekový prášek, cibulový prášek, antioxidant (extrakt z rozmarýnu), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), aromata, ananasový prášek.
Nutriční informace
Nutriční hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 1079 kJ / 255 kcal |
Bílkoviny | 39 g |
Sacharidy | 16 g |
z toho cukry | 16 g |
Tuky | 3,9 g |
z toho nasycené tuky | 1,4 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 4,9 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené maso (Jerky) |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.